نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تکذیب ادعای حضور سرکرده القاعده در ایران

تکذیب ادعای حضور سرکرده القاعده در ایران دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نیویورک ادعای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مبنی بر حضور سرکرده القاعده در ایران را رد و اعلام کرد که انتشار اینگونه اطلاعات نادرست مانع از تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۱۷۳۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر در پی اظهارات بی پایه و اساس «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که مدعی حضور سیف العدل سرکرده القاعده در ایران شده است، دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نیویورک در یک رشته توئیت ضمن رد کردن این ادعای کذب، اعلام کرد: شبکه جهانی القاعده بعد از مرگ اسامه بن لادن برچیده شده و این سازمان دیگر وجود ندارد، ولی ایدئولوژی افراطی آن همچنان وجود دارد و پابرجا است.

در این توئیت همچنین عنوان شده است: داعش جای القاعده را گرفته و شکل جدیدی از تروریسم را ایجاد کرده است.

این نمایندگی همچنین در توئیت دیگری عنوان کرده است: گفتنی است که آدرس به اصطلاح - رهبر (سرکرده) تازه منصوب شده القاعده - نادرست است. این اطلاعات غلط و نادرست می‌تواند به صورت بالقوه مانع از تلاش‌ها در جهت مبارزه با تروریسم شود.

به گزارش فارس، ند پراییس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشستی خبری با تکرار ادعاهای مطرح‌ شده در گزارش سازمان ملل، مدعی شد که شخصی به نام «سیف العدل» که سرکرده جدید سازمان تروریستی القاعده است، در ایران حضور دارد.

وی بدون ارائه هیچ مدرکی، در این‌باره ادعا کرد: «ارزیابی ما با ارزیابی سازمان ملل درباره حضور سیف العدل در ایران، همخوانی دارد. ارائه پناهگاه به القاعده، یکی دیگر از حمایت‌های گسترده ایران از تروریسم و فعالیت‌های ثبات‌زدا در خاورمیانه و فراتر از آن است».

پرایس همچنین گفت: آمریکا به همکاری با متحدان و شرکای خود برای مقابله با چالش‌های ناشی از ایران از جمله حمایت آن از تروریسم ادامه خواهد داد.

گفتنی است طرح این گونه ادعاهای بی پایه و اساس در حالی صورت می‌گیرد که جمهوری اسلامی ایران به اذعان همگان از پیشگامان مبارزه با تروریسم در منطقه بوده است. پیش از این هم حسین امیرعبداللهیان و در پی حمله تروریستی به شاهچراغ در نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرده بود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای قربانی تروریسم و پیشگام مبارزه با گروه‌های تروریستی در منطقه، قاطعانه مصمم به تداوم تلاش‌های خود در مبارزه با تروریسم و حمایت از امنیت ملل منطقه و ملت شریف ایران در برابر خطرات این گروه‌ها است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار